Vés al contingut
Galeria d'imatges Activitat Tipus d'activitat Tema activitat Data d'inici Resum de l'activitat
Cartell nit de Foc a Vilars Nit de foc a Vilars Concert, Focs artificials Arqueologia, Cultura Espectacular tarda nit dins el recinte del poblat Iber dels Vilars on es duran a terme diverses activitats per a tota mena de públic.
Cartel de la excursión , , , , , , , , Caminata por el Valle de la Coma de Arbeca Excursión Arqueologia, Botànica, Història, Medi Ambient Excursión a pie por los alrededores del pueblo de Arbeca donde podremos apreciar la flora autóctona y visitar construcciones centenarias relacionadas con la vida de un pueblo típico de las Garrigues.
Cartel de la excursión , , , , , , , , Caminada pel Fondo de la Coma de Arbeca Excursió Arqueologia, Botànica, Història, Medi Ambient Excursió a peu pels voltants del poble d'Arbeca on podrem apreciar la flora autòctona i visitar construccions centenàries relacionades amb la vida d'un poble típic de les Garrigues.
Logo "amicsdevilars" Benvinguts als Vilars Aquesta secció mostra el resum de les activitats que el grup "*amicsdevilars" organitza durant el període anual. Si en aquesta secció no apareixen activitats, és que aquestes han finalitzat o estem pendents de publicar les noves