TROBADA ANUAL AMICS DE VILARS

Hem acabat  un any en el que, tal com tots desitjàvem, hem pogut realitzar totes les activitats previstes amb gran participació i creiem també amb força qualitat. Les visites a Vilars també s’han recuperat i les obres al recinte i jaciment han permès refer els danys que van causar els temporals del 2019 i 2020.
 

Tot sembla indicar que iniciem una nova normalitat que ens ha de permetre continuar amb la millora del recinte i de la Fortalesa de Vilars, l’augment de visitants i també de les activitats que hi realitza l’Associació amb la voluntat de donar a conèixer encara més aquesta joia del nostre patrimoni històric i utilitzar-lo com a suport de les activitats culturals i lúdiques de la nostra vila.

Per això volem celebrar-ho amb tots vosaltres i els amics que vulguin acompanyar-nos, aquest  dissabte dia 7 de gener a les 21 hores a la Sala del Centre Cultural. 
 

Per aquesta trobada hem organitzat un senzill sopar, al que seguirà un concert-ball amb el Grup BANDA SONORA.   Aprofitarem la trobada per sortejar diversos regals escollits per l’ocasió.

El preu pels socis serà de 5 € i per les demés persones que ens vulguin acompanyar de 10 €. Cal però que us apunteu prèviament. Podreu fer-ho a la a  les oficines de l’Ajuntament.

Els qui sigueu de fora de la vila podeu reservar, trucant als telèfons 680960711 (Dolors Balagué) o 675785326 (Josep Pau)

Esperem trobar-nos el dia 7 de gener, i aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos BONES FESTES I UN MILLOR ANY 2023

LLOC I DATA ACTIVITAT
ADREÇA
CENTRE CULTURAL MUNICIPAL
LOCALITAT
ARBECA
DATA INICI
DATA FÍ
PREU PER PERSONA
10€
UBICACIÓ